on | off

Põhimenüü

 

KÜLMAD SUUPISTED  
Tomati-sibula salat kreemja feta juustuga 8.00 
Caesari salat kanafileega 8.00
Niçoise salat tuunikalaga 8.00
Tursamaksasalat siiamari, muna, soolakurgi ja krõbeda saiaga 6.50
Vürtsikilu grillitud köömne leival, rohelise sibula ja pehme munaga 6.00
   
   
   

 
 
SOOJAD SUUPISTED  
Friteeritud mini kalmaarid 5.00
Juustupallid küüslaugu kastmega 10.00
Wokitud tiigerkrevetid chilli, küüslaugu ja soja kastmes 15.00
Krõbedad seakõrvad küüslaugu kastmega 9.00
Buffalo kanatiivad 7.00
Steakhouse friikartulid dipiga 5.00
Suitsused õlleampsud sibulaga 7.00
   
   


 
 
PITSA   
Beer House pitsa (tomatid, roheline paprika, chilli, Chorizo, punane sibul, gorgonzola, mozzarella) 10.00
Krevetipitsa (tiigerkrevett, tomat, oliivid, kapparid, mozzarella, rucola) 10.00
Juustupitsa (camembert, gorgonzola, mozzarella, kitsejuust, sibulamoos, karamelliseeritud tomatid) 10.00
Pitsa Margarita (tomatid, basiilik, oliivõli, mozzarella) 10.00

 
 
VORSTID   
Bratwurst õlles hautatud hapukapsa ja mesise sinepiga 8.00 
Bremeni vorstid õlles hautatud hapukapsa ja Dijon sinepiga 7.50 
Weisswurst õlles hautatud hapukapsa ja estragoni sinepiga 7.50 
Nurenbergi vorstid õlles hautatud happukapsa ja mesise sinepiga 8.00 
   
   

 
 
SUPID  
Veiseliha guljašs–supp serveeritud leivapätsis  10.00
Suitsujuustu kreemsupp krevettide ja krutoonidega  9.00
Sametine kukeseene kreemsupp  8.00
   

 
 
GRILL   
Grillitud lõhe wokitud köögiviljade ja BBQ glasuuriga 15.00
Grillitud lihaveise lehtpihv wokitud köögiviljade ja rohepipra viski kastmega 26.00
Beer House Burger angus pihvi, cheddar juustuga ja tomati-chilli salsaga 15.00
Grillitud seakaelakarbonaad ploomi glasuuri ja wokitud köögiviljadega 14.00 
   

 
 
PEAROAD   
Pardikoiva-confit pikantse hapukapsa ja punaveini kastmega 14.00 
Parmesani koorikus krõbekana, maisi suvikõrvitsa raguu ja võise kastmega 12.00
Mooritud vasikaribid kartulipudru ja Demi-glace kastmega    20.00 
Pikantsed talleribid hummuse ja ürdi-jogurti dipiga 17.00 
Beer House Fest – krõbe seakoot hapukapsa ja sinepikastmega (soovitame kahele) 19.00 
Praetud tursafilee kartulipüree ja Tartare kastmega 14.00 
   

 
  
DESSERDID  
Meekook pohla toormoosiga 5.50 
Vaniljejäätis karamelli ja vaarikatoormoosiga 6.00
Majakook Meierei ricotta ja maasikasalatiga 7.00
Šokolaadi-fondant vaniljejäätisega 6.00