on | off

Kroonika

Oktoberfest 2013  24.10.2013

Euroopas laialdaselt tuntud õllefestivali Oktoberfest viiakse Saksamaal läbi juba alates 1810. aastast. Toetades õllekultuuri ja - traditsioone, tähistas restoran-õlletehas Beer House Oktoberfesti sel aastal juba 7.-ndat korda. Festivali pidustuste pidulik avamine toimus 4. oktoobril. Pidustused algasid pea- õllemeistri Eve Toomela, brand-chef´i Dmitri Roozi, õllekuninga Mait Trinki ja restorani aukülalise Georgi Bogatkini – Eesti tuntud keraamiku ja ateljee-kohviku „Bogapott" omaniku avasõnaga. Ürituse avamise kulminatsiooniks oli lindi läbilõikamine ja õllekraanide pidulik avamine,tõsteti esimesed õllekruusid kuulsa Beer House´i õllega.

Kahe päevase ürituse raames oli meie Oktoberfesti külastanud õllelembesel seltskonnal võimalik maitsta Oktoberfesti erimenüü hõrgutisi, värskelt pruulitud „ elavat“ õlut, sügispeo präänikuid Oktoberherze ja soolseid bretzeleid, mis täiendasid pidustuste atmosfääri Müncheni hingusega. Ürituse külalisi lõbustas elav muusika, lustakad tantsud ja lõbusad konkursid.

Täname kõiki, kes meie pidustustest osa võtsid!

Ootame Teid nautima meeleolukaid õhtuid koos Beer House´ga ka edaspidi!

Beer House – Maja, kus elab õlu

 

VII Oktobefesti avamine Beer House´s, 2013 a. Fotol restoran-õlletehase Beer House pea-õllemeister Eve Toomela, brand-chef Dmitri Rooz, Õllekuningas Mait Trink ja ürituse aukülaline – tuntud Eesti keraamik Georgi Bogatkin.

 

 

Õllekuningas Mait Trink

 

 

Ürituse külalised pidu nautimas.

 

 

Oktoberfesti vahvad tantsud.

 

 

Kõik pidulised tantsima!

 

 

Meie hiiglasest Õllekuningas ei jätnud kedagi ükskõikseks.

 

 

Keraamik Georgi Bogatkin oma meisterlikkust Oktoberfesti külalistele demonstreerimas.

 

 

Rahvast tantsutab „Rein&Sull“

 

 

Lõbusad Oktoberfesti mängud tõid naeratuse näole ka kõige tõsisematele külaliste seast.

 

 

Traditsiooniline Oktoberfesti bretzel ja elav õlu on suurepärane kooslus.