on | off

Kroonika

MENÜÜS UUED SUVISED ROAD  02.06.2010

 

Kevade saabudes ja ilmade soojenedes on muutunud ka Beer House toiduvalik suvisemaks ja tulisemaks.
 
 
 
Pikantsed juustupallid on parajalt pikantsed suupisted, mis sobivad suurepäraselt õllekõrvaseks.
 
Meetrine vorst oa raguuga on tõelise õllesõbra korralik kõhutäis.
 
 
 
 
Kreemjas valge oa supp „Dunkles“ suitsuribidega saiapätsis näeb välja vinge ja maitseb veel vingemalt. Kes kord on maitsnud, sööb seda suppi veel.
 
Barbecue ribid küpsetatud kartuli ja küüslaugu-tilli kastmega pannil on lihtne ja suvine grillroog. 
 
„Südamlik kartul“ – fooliumis küpsetatud kartul kreemja kastme, kanasüdamete ja kukeseentega on tõeliselt kerge kuid samas kosutav eine.
 
Tarte Tatin vaniljejäätisega on täiuslikult sobiv kooslus.
 
Jäätisekokteil värskete marjadega (maasikas, vaarikas, kirss, mustsõstar, mustikas, pohl) – värskendav suvine jook, kus ohtralt vitamiine ja suvist kergust. Maitsenüanssi lisab piisake pilsnerit.